TRAŽIŠ? NAĐI.

Ordinacija dentalne medicine ERIKA STOCOVAZ

Studio dentistico Umago, Stomatolog, implantati, izbljeljivanje zubi, ljuskice, Straumann, restylane hijaluronski fileri, sedacija, Umag
Naziv poslovnog subjekta:    Ordinacija dentalne medicine ERIKA STOCOVAZ
   Nazovite nas    

Adresa:   Kmeti, Srbarica 44
                52470   Umag
Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Erika Stocovaz
www.ordinacija-stocovaz.hr/index.html
www.eumag.info/erika-stocovaz/
Pridruži se
O NAMA

Ordinacija dentalne medicine s dentalnim laboratorijem Erika Stocovaz, pruža Vam vrhunsku uslugu i individualan pristup pacijentu.
 
 
S vlastitim dentalnim laboratorijem jamčio Vam vrhunske estetske rezultate uz uštedu vremena bez gubitka na kvaliteti. Zdrav i zadovoljan pacijent naš je cilj!
Kod nas ćete se osjećati sigurno i zaštićeno od očiju javnosti, prilikom velikih stomatoloških zahvata nudimo Vam apsolutnu privatnost, osim Vas taj dan u ordinaciji neće biti drugih pacijenata.
 
Trudimo se neugodan odlazak stomatologu pretvoriti u ugodno iskustvo. Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima. Kroz različite projekte i suradnje želimo djeci približiti svijet zubi i četkanja kako bi od malih nogu naučili brinuti o oralnom zdravlju.
 
 Vaš osmjeh, naša je motivacija
 
Kako stomatološka ordinacija, tako i dentalni laboratorij opremljeni su najsuvremenijim uređajima za dijagnostiku i terapiju, te vrhunskim materijalima u skladu sa EU standardima. Surađujemo sa vrhunskim specijlistima iz područja protetike, endodoncije, parodontologije te oralne kirurgije i implantologije. Naša je prednost, simbioza vrhunskih stručnjaka dentalne medicine i dentalnih tehničara s tridesetogodišnjim iskustvom. Posebnu pažnju posvećujemo higijeni i sterilizaciji, kako instrumenata, tako i prostora.
 
Ordinacija Stocovaz stoji Vam na raspolaganju 7 dana u tjednu od 07 do 20 sati. Nudimo Vam polivalentnu stomatološku zdravstvenu zaštitu i visoko estetsku stomatologiju.
 
Javite nam se s punim povjerenjem!!! Radujemo se Vašem dolasku!
 

DJELATNOSTI

 • Dijagnostika
 • Oralna higijena
 • Konzervativna stomatologija
 • Protetika
 • Parodontologija
 • Estetska stomatologija
 • Pedodoncija
 • Kirurgija i implantologija
 • Dentalni laboratorij

 •  Dermalni fileri
 • Restylane predstavlja paletu proizvoda za tretmane uljepšavanja lica, koji učinkovito smanjuju linije, pregibe, bore, čine usne punijima, povećavaju volumen i bolje određuju konture lica, te poboljšavaju strukturu i elasticitet kože. Restylane je siguran i prirodan proizvod za poboljšanje vašeg izgleda. Tim proizvodima izvršeno je više od 11 milijuna tretmana širom svijeta, potkrijepljeni su kliničkom dokumentacijom i znanstveno je provjereno da daju prirodne rezultate i imaju dugotrajan učinak.

  U pravilu je učinkovit od šest do dvanaest mjeseci, ali sa samo još jednim tretmanom učinak proizvoda, produljuje se čak do narednih 18 mjeseci.
  Restylane smiju davati isključivo liječnici, dok je primjena od strane ostalih obučenih osoba zabranjena.
   
  • Svjesna sedacija dušičnim oksidulom
  Kontrolirana primjena kisika i dušičnog oksidula inhalacijskim putem izaziva osjećaj opuštenosti, smanjuje emocionalni stres, percepciju boli i tjeskobe, povećava se podložnost pacijenta i olakšava suradnja s liječnikom, zadržavajući vitalne reflekse nepromijenjenima.
  Svjesna sedacija dušičnim oksidulom idealna je za: zabrinute pacijente,pacijente sa snažnim refleksom na povraćanje,pacijente sa potrebom za većim stomatološkim zahvatom,djecu koja surađuju ali im je potrebno duže vrijeme liječenja,djecu koja nisu suradljiva a potreban im je manji tretman, sve pacijente koji imaju strah od stomatologa. Dušični oksidul smanjiti će tjeskobu i ukloniti nelagodu kao i vrijeme trajanja tretmana.

  Svjesna sedacija dušičnim oksidulom nije prikladna za:bolesnike sa težim općim bolestima,djecu koja ne žele primjenu tretmana dušičnim oksidulom,pacijente koji nisu u stanju disati kroz nos za cijelo vrijeme trajanja tretmana,pacijente koji imaju strah od gubitka kontrole,pacijente sa ograničenim govornim sposobnostima,pacijente koji boluju od klaustrofobije.

  Nakon tretmana pacijent ostaje sjediti nekoliko trenutaka,a zatim može napustiti ordinaciju bez pratnje.
   
  Garancija i plaćanje

  Na sve usluge dajemo garanciju koja se kreće od 2 godine za konzervativne zahvate, 5 godina za protetske, 10 na implantološke zahvate uz uvjet da pacijent dolazi na kontrole minimalno svakih šest mjeseci do godinu dana, ovisno o preopuci stomatologa. Plaćanje se vrši gotovinom te kartično. Primamo sve debitne kartice, Visu, MasterCard, Diners i American. Nudimo Vam plaćanje na 12 rata bez kamata, ili potrošačke kredite
  PROIZVODI I USLUGE

  Izbjeljivanje zubi
  Implantati
  Zubni rendgeni
  Intraoralno slikanje
  Čišćenje zubnog kamenca
  Poliranje zuba
  Estetski ispuni
  Ljuskice
  Keramičke krune
  Liječenje zubi
  Vađenje zuba
  Zubne proteze
  Zubne udlage
  Strojna endodoncija
  Vađenje umnjaka
  Apikotomija
  Cistektomija
  Sinus lift
  Restylane hijaluronski fileri
  Sedacija dušičnim oksidulom   POŠALJITE NAM UPIT
  Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
  konačni izračun prije slanja forme!
  Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
  "Ordinacija dentalne medicine ERIKA STOCOVAZ" se nalazi u ovim kategorijama
  Studio dentistico Umago, Stomatolog, implatanti, izbljeljivanje zubi, ljuskice, Straumann, dentalni laboratorij, Umag, Dijagnostika, Oralna higijena, Konzervativna stomatologija, Protetika,
  Parodontologija, Estetska stomatologija, Pedodoncija, Kirurgija i implantologija, restylane hijaluronski fileri, sedacija dušičnim oksidulom

  eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se