KOMUNELA

Upravljanje parkiralištima, upravljanje nekretninama, projekti grada Umaga
Naziv poslovnog subjekta:    KOMUNELA
Adresa:   Tribje 2
                52470   Umag
Županija:   Istarska
E-mail:  
info@komun... klikni za email

Kontakt osoba:   Adrijano Jurišević
www.komunela.hr
www.eumag.info/komunela
Pridruži se
O NAMA

Komunela d.o.o je komunalno poduzeće u vlasništvu grada Umaga, a osnovano je kao trgovačko društvo zbog pružanja što kvalitetnije usluge.
Osnovne djelatnosti čine upravljanje i naplata parkirališta, upravljanje stambeno-poslovnim zgradama i ostalim korisnim projektima za cjelokupnu zajednicu.

Naš pristup o održavanju i upravljanju navedenog predstavlja spremnost da možemo i želimo udovoljiti svim potrebama i zahtjevima ljudi i sugrađana u okruženju u kojem se nalazimo.

Trudimo se poboljšati kvalitetu življenja i korištenja javnih dobara kako bismo zajednicu učinili u skladu s još boljom, kako za nas žitelje Istarske županije, tako i za mnoge strane državljane koji nas posjećuju.

U planu su projekti izgradnje doma umirovljenika te uspostava integracijskog informacijskog sustava grada Umaga. Osim toga, grad Umag i Istarska županija svake godine organiziraju sajam ribarstva i ribarske opreme pod nazivom „Crofish". www.crofish.com

Pozivamo Vas da slobodno iskažete svoje primjedbe, iznesete prijedloge i pohvale te tako pomognete u unapređenju kvalitete svih usluga koje pružamo.


DJELATNOSTI

* Komunalno poduzeće u vlasništvu grada Umaga
* Upravljanje i naplata parkirališta
* Korisni projekti za građane Umaga i okolice
* Upravljanje nekretninama


CROFISH UMAG 2013 

Reportaža o sajmu CROFISH Umag 2013 na TV magazinu MODRO, slovenskoj emisiji koja se vrti na 12 slovenskih TV programa. 

 

CROFISH UMAG 2014 


Reportaža o sajmu CROFISH Umag 2014 na TV AgriLINEA TV


www.agrilinea.tv/sitePROIZVODI I USLUGE

Predstavljamo Vam naš spektar usluga koje pružamo i projekata na kojim radimo:

Naplata parkirališta

Kako bi mogli nesmetano pronaći parking i prošetati Rivom, omogućili smo da razvojem tehnologije bežičnih komunikacijskih sustava i njenom primjenom u svakodnevnom životu koristimo i u plaćanju parkiranja.

Prinudno upravljanje stambenim zgradama

Upravljanje nekretninama (zgrada i zemljište koje pripada zgradi) s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Neposredni sudionici upravljanja su suvlasnici i upravitelj koji povezuju tehniku, ekonomiju, financije i pravo.

Projekti

   * Projekt izgradnje doma umirovljenika
   * Projekt organizacije sajma ribarstva i ribarske opreme „Crofish"

Grad Umag i Istarska županija ove će godine organizirati 5. Međunarodni sajam ribarstva i ribarske opreme u Republici Hrvatskoj «Crofish» i 1. Sajam agro proizvoda „Umag land", koji će se održati od 07. do 09. svibnja 2010. godine.

   * Projekt uspostave integralnog informacijskog sustava grada Umaga


REFERENCE

KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"KOMUNELA " se nalazi u ovim kategorijama
„Crofish“, organizacija sajma, sajam ribarstva i ribarske opreme, komunalno poduzeće, mobilno plaćanje parkirališta, upravljanje, projekti, izgradnja doma umirovljenika, Istarska županija, Umag, suradnja Istarske županije i grada Umaga

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se