TRAŽIŠ? NAĐI.

ENERGOMONT

Podna, centralna, solarna grijanja, montaža, dizalica topline, toplinske pumpe, montiranje peći na pelete, vodovodne, plinske instalacije, dizalica topline, Umag
Naziv poslovnog subjekta:    ENERGOMONT
Adresa:   Kvarnerska BB
                52470   Umag
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sretko Božić
www.eumag.info/energomont
Pridruži se
O NAMA

Energomont je obrt otvoren 1997. godine na području grada Umaga.

Specijalizirani smo za izvođenje centralnog i podnog grijanja, montažu i održavanje vodovodnih i plinskih instalacija, te instalacija solarnih sistema. Također bavimo se montiranjem peći na pelete.
Radimo s renomiranim i pouzdanim proizvođačem VAILLANT iz čije ponude pretežito izdvajamo plinske bojlere i peći te solarnu opremu.
 
U današnje su vrijeme sve popularniji obnovljivi izvori energije, prvenstveno sunčeva energija koje u našem podneblju ima u izobilju. Korištenje energije sunca je već duže vrijeme prisutno kod zagrijavanja sanitarne vode, ali se u posljednje vrijeme sve više koristi i kao pripomoć u zagrijavanju prostora.
 
Montaža dizalice topline
U današnje vrijeme sve više kućanstava problem opskrbe toplinskom energijom rješava toplinskim crpkama tj. dizalicama topline. Svojom visokom učinkovitošću osiguravaju udobnost i zadovoljenje vaših potreba za toplinom cijele godine.

Ugradnjom toplinskih crpki možete uštedjeti od 65 do 80% energije za grijanje.

Sustav je jednostavan te prilagodljiv za instalaciju, primjenu i za korištenje. Možete ga koristiti za nove objekte, rekonstrukcije postojećih objekata ili rekonstrukcije postojećih sustava grijanja.

U Energomontu nudimo vam montažu dizalica topline zraka te dopustite da vaša dizalica topline bude naša briga.

U mogućnosti smo Vam ponuditi usluge instalacije solarne energije pri čemu surađujemo sa proizvođačem SONNENKRAFT koji su specijalizirani za solarne kolektore i opremu. Naše radove izvodimo za privatne kuće i apartmane. Za sve ostale upite slobodno nas kontaktirajte putem gore navedenih telefonskih brojeva ili e-mailom.
 
Nadamo se uspješnoj suradnji i realizaciji svih Vaših želja i potreba.
DJELATNOSTI

 

 • Montiranje centralnog i podnog grijanja
 • Plinske instalacije
 • Vodovodne instalacije, instalacije sanitarija
 • Solarna grijanja
 • Montiranje peći na pelete
 • Montaža dizalica topline-toplinske pumpe

 


PROIZVODI I USLUGE

Našu ponudu čine slijedeće usluge:

 • Izvođenje centralnog i podnog grijanja
 • Montaža i održavanje vodovodnih instalacija
 • Plinoinstalaterski radovi, montaža i održavanje
 • Instalacija peći na pelete
 • Montaža dizalica topline
Solarni sistemi:
 • SONNENKRAFT (solarni kolektori i oprema)
 • VAILLANT (plinski bojleri, peći i oprema)
 
Montaža dizalica topline 
Od sada Vam nudimo i mogućnost ugradnje dizalice topline zrak voda po jedinstvenoj cijeni. Iako je riječ o relativno novom proizvodu na tržištu brojni izvedeni objekti naveli su nas na standardiziranje cijene ugradnje. Dizalice topline sastoje se od vanjske i unutarnje jedinice.

 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"ENERGOMONT" se nalazi u ovim kategorijama
solarni sistemi, centralno grijanje, vodoinstalacije, podno grijanje, sonnenkraft, vaillant, montaža i održavanje vodovodnih i plinskih instalacija, dizalica topline, toplinske pumpe, peći na pelete, instalacija sanitarija, Umag, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se