DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC

Umag, dom umirovljenika, Istra, dom za starije
Naziv poslovnog subjekta
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC
   052/219-6... klikni za broj
Adresa:   Ulica 154. brigade Hrvatske vojske 5
                     52470   Umag
E-mail:  
info@dom-u... klikni za email

Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Sintija Munđar
Internet adresa: www.dom-umag.hr
  www.eumag.info/dom-za-starije
O NAMADom za starije i nemoćne Atilio Gamboc - Umag
Impresivna prostranost, kvaliteta izgradnje, vrhunska opremljenost uz iskusno osoblje i bogatstvo sadržaja glavne su odlike koje ovaj dom svrstavaju u red vodećih hrvatskih domova za smještaj starijih. Nova i uzbudljiva dimenzija starenja poslovna je filozofija doma koja se ogleda u jedinstvenom pristupu svakom njegovom korisniku. 
 
Usluge
Kako bi se što više olakšao život budućim korisnicima, pozornost je posvećena svakom detalju. Uz usluge smještaja, u domu se nalazi restoran, knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana za kreativno provođenje vremena te kapelica kako bi korisnici mogli zadovoljavati i svoje duhovne potrebe.
 
Osoblje
Tim bolničkog osoblja sastoji se od liječnika, glavne sestre, medicinskih sestara i njegovatelja, fizikalnog i radnog terapeuta te socijalnog radnika koji su korisnicima stacionara na raspolaganju 24 sata te ostalim korisnicima prema njihovim individualnim potrebama. Sve sobe u Domu povezane su na centralni SOS sustav dojave putem kojeg je moguće pozvati medicinsku sestru u bilo koje doba dana ili noći.
 


Starost, to zlatno doba života, doba je mudrosti, životnog iskustva, akumuliranog znanja i vještina koje trebaju biti prenesene na nove naraštaje. Život tada poprima nove duhovne dimenzije, otvaraju se novi vidici i novi pogledi na život. To je vrijeme u kojem trebamo uživati u plodovima koje nam je podario život. Svako razdoblje života u sebi krije pregršt lijepih trenutaka, a starost je vrijeme prilagodbe na nove uvjete i drugačiji tempo života. Važno je ostati aktivan i u trećoj životnoj dobi, družiti se s ljudima istih interesa i nastojati organizirati svoj život kako bi se što dulje ostalo vitalnim. Starost je zlatno doba gdje pobjeđuje samo onaj koji ne odustaje od sebe!
 
Upravo takvim pristupom i vođeni takvom filozofijom, organizirali smo život osobama treće životne dobi u umaškom Domu „Atilio Gamboc". Umag je gradić idiličnog šarma, blage mediteranske klime, kristalno plavog mora i atraktivnog, brežuljkastog zaleđa koji nudi uvod u jednu sasvim novu, aktivnu i uzbudljivu treću životnu dob. U našem Domu nećete samo boraviti, živjet ćete život punim plućima, oslobađajući u sebi dugo zatomljivanu kreativnost i želju da se posvetite svim onim stvarima za koje u radnom dobu niste imali dovoljno vremena. U Umagu možete biti dio svih onih njegovih atraktivnih manifestacija, uživati u njegovim povijesnim znamenitostima, otkrivati nove krajolike u njegovu čarobnom zaleđu i upoznavati se s jedinstvenim gastro okusima.
 
Sama građevina Doma sastavljena je od tri krila, a svako od njih ima prizemlje, prvi i drugi kat. Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmani funkcionalno i ergonomski opremljeni. Okolne, vanjske površine ukusno su hortikulturalno uređene s dražesnom, natkrivenom terasom koja će postati omiljeno mjesto Vašeg zajedničkog druženja. Ukupni kapacitet doma je 128 korisnika – za stacionar je predviđeno 54 osobe, u stambenom dijelu mogu boraviti 44 korisnika a usluge dnevnog centra može koristiti 30 osoba.
 
Priuštite si boravak u ovoj jedinstvenoj, modernoj ustanovi i svom životu podarite novu dimenziju.

I ne zaboravite – aktivnost zdravog čovjeka nikad ne prestaje, ona samo mijenja svoj oblik!
S veseljem Vas očekujemo!
 
 
DJELATNOSTI

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ATILIO GAMBOC UMAG
 
Stambeni smještaj
Stacionar - odjel pojačane njege
Zdravstvena njega
Razne rekreativne aktivnosti
Prehrana - zdravi obroci

Knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana
 
 

 

PROIZVODI I USLUGE

Dom za starije i nemoćne Umag

USLUGE

Stambeni smještaj
Stacionar - odjel pojačane njege
Zdravstvena njega
Dnevni boravak
Razne rekreativne aktivnosti
Prehrana - zdravi obroci

Knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana


Dokumentacija za prijem

DOKUMENTACIJA ZA PRIJEM U DOM:
Dokumenti potrebni za prijem u dom
Liječnička svjedodžba za prijem u dom
Osobni podaci

DOKUMENTACIJA ZA PRIJEM U POLUDNEVNI  BORAVAK:
Dokumenti potrebni za prijem u dom
Liječnička svjedodžba za prijem u dom - poludnevni
Osobni podaci
Zahtjev za smještaj u dom
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC" se nalazi u ovim kategorijama
Dom za starije i nemoćne, Umag, dom umirovljenika, stacionar, smještaj, starački dom, dom umirovljenika, dom za nemoćne, zdravstvena njega, Istra