BUONI AMICI IN PIAZZA

restoran, pizza iz krušne peći, tjestenina, riba, carpaccio, ravioli
Naziv poslovnog subjekta:    BUONI AMICI IN PIAZZA
Adresa:   Trg Slobode 2
                52470   Umag
Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Robert Ladišić
http://www.eumag.info/buoni-amici/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 11:00 - 23:00
O NAMA

Buoni Amici in Piazza je restoran smješten u Umagu, na glavnom gradskom trgu koji obiluje koncertima, manifestacijama i drugim atraktivnim događanjima. S naše se terase pruža pogled na staru Župnu crkvu Uznesenja Marijina i Sv. Peregrina, zaštitnika grada Umaga i njen poznati zvonik. S druge strane pruža se pogled na more, tako da je lokacija našeg restorana zaista predivna i vrlo privlačna.
 

Pizze iz krušne peći

 
Domaća hrana koju svakodnevno pripremamo svježim namirnicama iz lokalnog uzgoja doprinosi kvaliteti naših jela, ali i potiče lokalnu poljoprivrednu proizvodnju. Pizze koje ćete pronaći na našem jelovniku peku se u krušnoj peći, što doprinosi kvaliteti pripreme, kao i samom okusu i posebnoj aromi pizze koja se može postići jedino ovom metodom pripreme.
 

Obiteljski posao

 
Poslovanje našeg restorana započelo je 1992. godine, a danas se obiteljska tradicija, na zadovoljstvo svih naših gostiju, još uvijek njeguje napornim radom i inzistiranjem na kvaliteti. Kod nas će vas dočekati ljubazno osoblje koje se uvijek trudi ispuniti svaku želju svojih gostiju, zbog čega nam se naši gosti uvijek rado vraćaju.
 

Pet friendly point

 
Restoran Buoni Amici in Piazza prijateljski je raspoložen prema kućnim ljubimcima, stoga nas možete posjetiti i u društvu vašeg četveronožnog prijatelja, koji je kod nas uvijek dobrodošao.
 

Novost našeg restorana je skorašnja proizvodnja vlastitog piva! Uz ovu najavu, pozivamo vas da nas pratite na eUmag.info, kao i na našoj Facebook stranici kako ne biste propustili biti jedan od prvih posjetitelja koji će imati priliku probati naše pivo.
 
pivo amici
REFERENCE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"BUONI AMICI IN PIAZZA" se nalazi u ovim kategorijama
restoran, pizza iz krušne peći, tjestenina, riba, riblja jela, lignje, pizze, carpaccio, ravioli, njoki, salate, deserti, pogled na more, glavni trg, Umag, Istra,

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se