TRAŽIŠ? NAĐI.

SOBOSLIKAR FASADER SAVIAN

Pitur, ličilac, zidne, dekorativne tehnike, Umag, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    SOBOSLIKAR FASADER SAVIAN
Adresa:   Sarbarica 48e
                52470   Umag
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Corrado Savian
http://www.eumag.info/savian-fasade/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00
O NAMA

Savian fasade

Tvrtka Savian fasade nalazi se u Umagu. Pružamo usluge soboslikarskih i ličilačkih radova, uređenja interijera te moderne tehnike oslikavanja zidova. Radove izvodimo s kvalitetnim materijalima i bojama te poštujemo želje naših klijenata. Zaštićujemo inventar i podove te prostor ostavljamo uredan. Budući da posjedujemo raznolikom paletom boja, možemo odgovoriti na mnoge vaše zahtjeve u odabiru boja (sjajne, svijetle, tople boje), i u kreativnom načinu bojanja (bojanje zidova, uredskih prostorija, ličenje kuhinja, farbanje spavaćih soba, dječjih soba, kupaonica). 

Soboslikarski radovi

Život u funkcionalno opremljenom domu, užitak je svakom pojedincu. Uređenje doma veliki je izazov, a želja je da se od prostora napravi nešto posebno. Savian fasade upravo će u poslovima soboslikarstva i ličilaštva vaš poslovni ili stambeni prostor učiniti potpuno novim. 
Bavimo se ličenjem interijera u raznim nijansama boja. To uključuje i obradu samog zida po potrebi (gletanje manjih i većih rupa), ručno izravnavanje neravnih zidova, skidanje tapeta, bojanje masnom bojom. Materijali koje koristimo su vrhunske kvalitete, ekološki su prihvatljivi za zdravlje i imaju veliku pokrivnu moć

Fasade

Fasada na kući preuzima zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju. Sastoji se od nekoliko slojeva od kojih je svaki sloj jednako važan. Površinu fasade potrebno je obnoviti radi zaštite, a ujedno je učiniti i novom te tako vratiti njezinu zaštitnu ulogu.
Fasade bojimo upotrebom visokokvalitetnih ekoloških materijala u velikom izboru nijansi, te ih time štitimo od meteoroloških utjecaja i njenog propadanja. 

Uređenje interijera

Posao uređenja interijera nije nimalo lagan, a svoja razmišljanja teško je prenijeti osobi koja treba urediti vaš prostor. Naša tvrtka Savian nudi vam mnogobrojne mogućnosti za upečatljiv i funkcionalan unutarnji dizajn kako bi se vaš prostor optički podigao. 
Tapete su postale dekorativni element kojim se želi naglasiti istaka u zidu, pozadina neke zanimljive komode, uzglavlje kreveta ili ako jednostavno želite stvoriti posebnu atmosferu u nekom kutku stana. Nakon postavljanja tapeta svaki zid će poprimiti sasvim drugačiji izgled. 
 
Najvažnije je da se prostor u kojem boravite sviđa vama i da se u njemu osjećate ugodno i sretno. Uvjerite se da smo najbolji na tržištu te nas kontaktirajte.
DJELATNOSTI

Tvrtka Savian nalazi se u Umagu. Specijalizirani smo za sve vrste soboslikarskih i ličilačkih radova, pripremu zidova, gletanje i zidne dekorativne tehnike
 
 
PROIZVODI I USLUGE

  • Soboslikarski i ličilački radovi
  • Pripreme zidova
  • Uređenje interijera
  • Zidne dekorativne tehnike
 
REFERENCE

  • Hotel Kempinski Savudrija (predsjednički apartman i wellness)
  • Kuće za odmor diljem Istre i otoka POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se