TRAŽIŠ? NAĐI.

EMMECO

Prodaja ugostiteljske opreme, stolnjaci, odjeća za ugostiteljstvo
Naziv poslovnog subjekta:    EMMECO
   Nazovite nas    

Adresa:   Buzetska 5
                52470   Umag
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Mirja Mišon
www.emmeco.hr
www.eumag.info/emmeco
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 8-16
O NAMA

Poduzeće Emmeco osnovano je u Umagu 1995. godine kad je započelo obavljati djelatnosti veleprodaje inventara za ugostiteljstvo i turizam.


Naime, posjedujemo svu potrebnu opremu te sitni i potrošni inventar za opskrbe ugostiteljskih i hotelijerskih objekata. Stručno i ljubazno osoblje rado će Vam pomoći pri izboru naše ponude koja broji preko 2000 različitih artikala.

Stalnim praćenjem novih tržišnih trendova i prilagođavanjem, nastojimo zadovoljiti ugostitelja koji želi pružiti što kvalitetniju uslugu svojim gostima.

 

Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti dokaz su da uspijevamo u tome.

U našem bogatom asortimanu kojeg odlikuje i širina i dubina, posebno ističemostakleni program, odnosno čaše, pepeljare, vrčevi i slično, porculanski program, inox pribore za jelo i posluživanje, inventar, pribor i opremu za kuhinje, pribor za slastičare, tekstilni stolni i posteljni program (stolnjaci, nadstolnjaci, salvete, impregnirani stolnjaci, jastučići za stolice, pregače za kuhare i konobare, sommelierske pregače..), stolove i stolice i još mnogo toga što možete vidjeti ukoliko nas posjetite na našoj adresi u Umagu.          

 

Uz sve to, ponudu smo proširili specijaliziranim inventarom za posebne vidove ugostiteljstva i turizma. Neki od tih proizvoda su pribor za točenje i služenje vina, specijalizirani pribor za barmane i vinoteke, pribor za spravljanje i serviranje cocktaila, pribor za sommeliere, inventar prilagođen potrebama agroturizma i seljačkih domaćinstava, inventar i pribor za pizzerie te inventar za pansione i odmarališta.


Našu cjelokupnu ponudu možete pogledati i na Internet stranici www.emmeco.hr, a za sve upite i informacije slobodno na kontaktirajte putem našeg telefona ili e-maila.

 


DJELATNOSTI

* Inventar za ugostiteljstvo i turizam
* Stakleni program, čaše, inox pribor za jelo, stolnjaci, pregače
* Pribor i oprema za kuhanje
* Stolovi i stolice
* Specijalizirani inventar
* Pribor za barmane, vinoteke, pizzerie, seljačka domaćinstva

* Odjeća za ugostiteljstvo


PROIZVODI I USLUGE

 

Iz širokog asortimana posebno ističemo:

- stakleni program (čaše, pepeljare, vrčevi) 
- porculanski program
- inox pribori za jelo i posluživanje
- inventar, pribor i oprema za kuhinje
- pribor za slastičare
- tekstilni stolni i posteljni program (stolnjaci, nadstolnjaci, salvete, impregnirani stolnjaci, jastučići za stolice, pregače za kuhare i konobare, sommelierske pregače)
- stolovi i stolice
- dekori
- papirna galanterija
 
Uz nabrojani standardni asortiman, u novije vrijeme posebnu pažnju smo poklonili i ponudi specijaliziranog inventara za posebne vidove ugostiteljstva i turizma i to:
- pribor za točenje i služenje vina 
- specijaliziran pribor za barmane i vinoteke 
- pribor za spravljanje i serviranje cocktaila
- pribor za sommeliere
- inventar prilagođen potrebama agroturizma i seljačkih domaćinstava
- inventar i pribor za pizzerie
- inventar za pansione i odmarališta

REFERENCE

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"EMMECO" se nalazi u ovim kategorijama
veleprodaja ugostiteljskog inventara, čaše, inventar, ugostiteljstvo, turizam, Umag, specijalizirani inventar, stakleni program, porculanski program, oprema, pribor za jelo, pepeljare, ugostiteljska oprema

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se